شهید محمود قندی: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
(صفحه‌ای جدید حاوی «شهید محمود قندی زندگینامه سال ۱۳۲۳ در تهران متولد شد. فوق ليسانس مهندسي الك...» ایجاد کرد)
 
 
(۴ نسخه‌های متوسط توسط ۴ کاربران نشان داده نشده)
سطر ۱: سطر ۱:
شهید محمود قندی
+
[[شهید]]  [[محمود قندی]]
زندگینامه
+
==زندگینامه==
  
  
سال ۱۳۲۳ در تهران متولد شد. فوق ليسانس مهندسي الكترومكانيك را در دانشگاه تهران به پايان رساند. شهيد در سالهاي ۱۳۴۶ تا ۱۳۵۰ در دانشگاه كاليفرنيا، مدرك دكتراي مهندسي برق و الكترونيك گرفت. دربازگشت به ايران،تا سال ۱۳۵۷ در دانشكده‌هاي فني تهران و مخابرات به تدريس مشغول شد.
+
سال [[۱۳۲۳]]  در [[تهران]]  متولد شد. [[فوق ليسانس]]  [[مهندسي]]  [[الكترومكانيك]]  را در دانشگاه [[تهران]]  به پايان رساند. [[شهيد]]  در سالهاي [[۱۳۴۶]]  تا [[[۱۳۵۰]]  در دانشگاه [[كاليفرنيا]] ، مدرك [[دكتراي مهندسي برق]]  و [[الكترونيك]]  گرفت. دربازگشت به ايران،تا سال [[۱۳۵۷]]  در دانشكده‌هاي فني تهران و مخابرات به تدريس مشغول شد.
دكتر قندي پس از پيروزي انقلاب رئيس دانشكده مخابرات شد و سپس به عنوان وزير پست و تلگراف و تلفن معرفي شد.
+
[[دكتر قندي]]  پس از [[پيروزي انقلاب]]  رئيس دانشكده مخابرات شد و سپس به عنوان [[وزير پست]]  و تلگراف و تلفن معرفي شد.
او در كنار تحصيلات دانشگاهي،در مباني تفسير، فلسفه و فقه اسلامي نيز مطالعات جدي داشت و از بانيان اصلي راه‌اندازي انجمن اسلامي دانشجويان، طي سالهاي ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۵ بود. اين فعاليت سپس در انجمن اسلامي آمريكا و كانادا ادامه پيدا كرد.
+
او در كنار تحصيلات دانشگاهي،در مباني [[تفسير]] ، [[فلسفه]] و [[فقه اسلامي]]  نيز مطالعات جدي داشت و از بانيان اصلي راه‌اندازي انجمن اسلامي دانشجويان، طي سالهاي ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۵ بود. اين فعاليت سپس در انجمن اسلامي آمريكا و كانادا ادامه پيدا كرد.
 
سال ۱۳۵۷ در تاسيس جامعه اسلامي دانشگاهيان ، ايران نقش موثر داشت.
 
سال ۱۳۵۷ در تاسيس جامعه اسلامي دانشگاهيان ، ايران نقش موثر داشت.
  
او در حادثه انفجاربمب درهفتم تير ۱۳۶۰ درساختمان حزب جمهوري اسلامي، در سن ۳۷ سالگي به همراه ۷۱ تن ديگر از مسئولین جمهوری اسلامي ایران به شهادت رسيد. از شهيد قندي چهار فرزند به يادگار ماند.
+
او در حادثه [[انفجاربمب]]  در[[هفتم تير ۱۳۶۰]]  درساختمان حزب [[جمهوري اسلامي]] ، در سن ۳۷ سالگي به همراه ۷۱ تن ديگر از مسئولین [[جمهوری اسلامي ایران]]  به [[شهادت]]  رسيد. از [[شهيد]]  [[قندي]]  چهار فرزند به يادگار ماند.<ref>[http://wikishahed.ir/%D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%82%D9%86%D8%AF%DB%8C سایت ویکی شاهد]</ref>
منبع
+
 
سایت ویکی شاهد
+
==پانویس==
http://wikishahed.ir/%D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%82%D9%86%D8%AF%DB%8C
+
<references/>
 +
== رده‌ها ==
 +
{{ترتیب‌پیش‌فرض:محمود_قندی}}
 +
[[رده: شهدا]]
 +
[[رده: شهدای دفاع مقدس]]
 +
[[رده: شهدای ایران]]
 +
[[رده: شهدای استان تهران]]
 +
[[رده: شهدای شهرستان تهران]]

نسخهٔ کنونی تا ‏۱ دی ۱۳۹۸، ساعت ۱۳:۴۹

شهید محمود قندی

زندگینامه

سال ۱۳۲۳ در تهران متولد شد. فوق ليسانس مهندسي الكترومكانيك را در دانشگاه تهران به پايان رساند. شهيد در سالهاي ۱۳۴۶ تا [[[۱۳۵۰]] در دانشگاه كاليفرنيا ، مدرك دكتراي مهندسي برق و الكترونيك گرفت. دربازگشت به ايران،تا سال ۱۳۵۷ در دانشكده‌هاي فني تهران و مخابرات به تدريس مشغول شد. دكتر قندي پس از پيروزي انقلاب رئيس دانشكده مخابرات شد و سپس به عنوان وزير پست و تلگراف و تلفن معرفي شد. او در كنار تحصيلات دانشگاهي،در مباني تفسير ، فلسفه و فقه اسلامي نيز مطالعات جدي داشت و از بانيان اصلي راه‌اندازي انجمن اسلامي دانشجويان، طي سالهاي ۱۳۴۱ تا ۱۳۴۵ بود. اين فعاليت سپس در انجمن اسلامي آمريكا و كانادا ادامه پيدا كرد. سال ۱۳۵۷ در تاسيس جامعه اسلامي دانشگاهيان ، ايران نقش موثر داشت.

او در حادثه انفجاربمب درهفتم تير ۱۳۶۰ درساختمان حزب جمهوري اسلامي ، در سن ۳۷ سالگي به همراه ۷۱ تن ديگر از مسئولین جمهوری اسلامي ایران به شهادت رسيد. از شهيد قندي چهار فرزند به يادگار ماند.[۱]

پانویس

  1. سایت ویکی شاهد

رده‌ها