ویرایش‌ها

شهیدحسین آهن

۶ بایت اضافه‌شده، ‏۴ مرداد ۱۳۹۸، ساعت ۱۷:۱۵
اگر فیض شهادت که آرزوی چندین ساله ام بود نصیبم شد، آنان که پیرو خط امام خمینی نیستند و به ولایت او اعتماد ندارند بر من هرگز نگریند و بر جنازه من حاضر نشوند. و باشد که دماء شهدا آنان را نیز متحول سازد و به رحمت الهی نزدیک شان کند.
و سلام مرابه رهبر عزیزم برسانید و بگوئید که تا آخرین قطره خونم سنگر اسلام را ترک نکردم و باز هم با خدایم پیمان می بندم که در تمام عاشوراها و در تمام کربلاها با حسین ع همراه باشم و سنگر او را خالی نکنم تا هنگامی که همه احکام اسلامی در زیر پرچم اسلام و قرآن به اهتزاز درآید و پرچم «لا اله الا الله» بر بلندترین قله جهان نصب شود.
چند ★چند وصیت به پدر و مادرم:
پدر و مادر عزیز و بزرگوارم! من هرچند که فرزند خوبی برای شما نبودم، ولی امیدوارم که برای اسلام مفید بوده باشم و مبادا در شهادت من گریه کنید و همیشه خوشحال باشیدکه چنین فرزندی را تربیت کردید و به اسلام تقدیم نمودید و من از شما تشکر می کنم و ان شاءالله که خدا شما را با شهدا محشور کند. و همیشه استوار باشید و پیرو خط امام.
مبادا از خط رهبری کنار بروید و همیشه سعی کنید کارهای تان برای خداوند باشد. و شما ای پدر بزرگوارم! می دانم که توقع داشتی عصای دستت باشم، ولی اسلام مهم تر بود و ان شاءالله که مرا ببخشید و حلالم کنید.
[وصیت نامه ای دیگر]
بسم الله الرحمن الرحیم
۱٬۴۲۸
ویرایش