شهیداردشیرافروشته: تفاوت بین نسخه‌ها

از دانش‌نامه فرهنگ ایثار , جهاد و شهادت
پرش به: ناوبری، جستجو
(زندگینامه :)
سطر ۱: سطر ۱:
'''شهید اردشیر افروشه
+
'''شهید [[اردشیر افروشه]]
تاریخ تولد :1346/09/26
+
تاریخ تولد :[[1346/09/26]]
تاریخ شهادت : 1367/04/21
+
تاریخ شهادت : [[1367/04/21]]
  
 
==زندگینامه==
 
==زندگینامه==
شهیداردشیرآفروشه درتاریخ 1346/09/26 درروستای زیبای آفروشه املش چشم به عالم هستی گشوداوپنجمین فرزندخانواده بود، دوران ابتدایی وراهنمایی رادرروستای زادگاهش به تحصیل ادامه دادوبرای دبیرستان به شهرستان املش می آمدولی به علت مشکلات ومساعدنبودن وضعیت مالی خانواده وازطرفی دوری راه ونبودوسیله ایاب وذهاب تحصیل راتاهمان اول دبیرستان رها نموددرامورکشاورزی وباغ داری به کمک خانواده ساده زیست وزحمتکش خودشتافت وچون بسیارپرتلاش بودعلاوه برکارکشاورزی وباغداری به مکانیکی وحرفه عکاسی مشغول شدواین هنرها راآموخت وازدرآمدحاصله به خانواده ونزدیکانکمک فراوان میکرد. ایشان وقتی به سن سربازی رسید 1365/04/11 به خدمت وظیفه اعزام شدوبیشترخدمت ایشان درمناطق مختلف غرب کشوربودکه سرانجام درمورخ 1367/04/21 درمنطقه عملیاتی شرهانی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.  
+
[[شهید]]اردشیرآفروشه درتاریخ 1346/09/26 درروستای زیبای [[آفروشه املش]] چشم به عالم هستی گشود.او پنجمین فرزند خانواده بود، دوران ابتدایی و راهنمایی را در روستای زادگاهش به تحصیل ادامه داد و برای دبیرستان به [[شهرستان املش]] می آمد ولی به علت مشکلات و مساعد نبودن وضعیت مالی خانواده وازطرفی دوری راه و نبود وسیله ایاب و ذهاب تحصیل را تا همان اول دبیرستان رها نمود در امور کشاورزی و باغداری به کمک خانواده ساده زیست و زحمتکش خود شتافت و چون بسیار پرتلاش بود علاوه بر کار کشاورزی و باغداری به مکانیکی و حرفه عکاسی مشغول شد واین هنرها راآموخت واز درآمد حاصله به خانواده ونزدیکان کمک فراوان میکرد. ایشان وقتی به سن [[سربازی]] رسید 1365/04/11 به [[خدمت وظیفه]] اعزام شدو بیشتر خدمت ایشان درمناطق مختلف غرب کشور بود که سرانجام درمورخ 1367/04/21 در [[منطقه عملیاتی شرهانی]] به درجه رفیع [[شهادت]] نائل آمد.  
  
  
 
منبع: سایت شهدای ارتش
 
منبع: سایت شهدای ارتش

نسخهٔ ‏۳۱ تیر ۱۳۹۷، ساعت ۱۱:۴۵

شهید اردشیر افروشه تاریخ تولد :1346/09/26 تاریخ شهادت : 1367/04/21

زندگینامه

شهیداردشیرآفروشه درتاریخ 1346/09/26 درروستای زیبای آفروشه املش چشم به عالم هستی گشود.او پنجمین فرزند خانواده بود، دوران ابتدایی و راهنمایی را در روستای زادگاهش به تحصیل ادامه داد و برای دبیرستان به شهرستان املش می آمد ولی به علت مشکلات و مساعد نبودن وضعیت مالی خانواده وازطرفی دوری راه و نبود وسیله ایاب و ذهاب تحصیل را تا همان اول دبیرستان رها نمود در امور کشاورزی و باغداری به کمک خانواده ساده زیست و زحمتکش خود شتافت و چون بسیار پرتلاش بود علاوه بر کار کشاورزی و باغداری به مکانیکی و حرفه عکاسی مشغول شد واین هنرها راآموخت واز درآمد حاصله به خانواده ونزدیکان کمک فراوان میکرد. ایشان وقتی به سن سربازی رسید 1365/04/11 به خدمت وظیفه اعزام شدو بیشتر خدمت ایشان درمناطق مختلف غرب کشور بود که سرانجام درمورخ 1367/04/21 در منطقه عملیاتی شرهانی به درجه رفیع شهادت نائل آمد.


منبع: سایت شهدای ارتش