شهیدآصف ابراهیمی
کد شهید: 6200595 تاریخ تولد : 1345/09/04 نام : اصف محل تولد : اسفراین نام خانوادگی : ابراهیمی تاریخ شهادت : 1362/12/12 نام پدر : یداله مکان شهادت : حورالهویزه
تحصیلات : راهنمایی منطقه شهادت : شغل : دانش آموز یگان خدمتی : سپاه پاسداران گروه مربوط : سایر شهیدان استان خراسان نوع عضویت : سایر شهدا مسئولیت : رزمنده گلزار :
زندگی نامه
بسمه تعالی کودکی که در ششم آذر ماه 1346 در روستای نوده دهستان بام شهرستان اسفراین دیده به جهان گشود و فضای خانه یدالله ابراهیمی را پر از صفا و صمیمیت کرد، آصف نامیده شد.
دوره کودکی خود را در خانواده ای مذهبی و پر تلاش کشاورز طی نمود و در دامنه کوههای شاه جهان و آب و هوای کوهستانی نوده بام رشد و نمو کرد.
پدرش در مورد نام گذاری و کودکی فرزند می گوید:
«فرزندم در روز تولد امام حسن عسگری (ع) به دنیا آمد، پیشنهادم برایش نام عسگر بود ولی همسرم گفت: چون نام مرحوم عمویش آصف بوده است نام آصف را برایش انتخاب می کنیم. از دوران کودکی مسائل اسلامی را به او آموزش دادیم؛ او را با خود به مسجد و مجالس می بردم علاقه خاصی به مسائل مذهبی پیدا کرده بود.»
مادرش درباره فرزندش می گوید:
«آصف از همان کودکی بچه ای آرام و خوش رفتار بود. در کودکی دچار بیماری سختی شد چند بار او را نزد دکتر بردیم؛ ولی فایده ای نداشت. از داروهای خانگی استفاده کردیم؛ حالش تغییر نمی کرد. ناامید بودیم یک ماه گذشت کاری از دست ما ساخته نبود به درگاه خداوند و ائمه اطهار (ع) متوسل شدم و با شفاعت ائمه سلامتی خود را به دست آورد. در شش سالگی او را در مدرسه روستا ثبت نام نمودم. دوره ابتدایی را نزد ما و در روستا با موفقیت گذراند».
آصف ابراهیمی در کارهای منزل به مادر و در کشاورزی به پدر کمک می کرد. در اوقات فراغت با هم کلاسی ها و دوستان خود به ورزش فوتبال می پرداخت با پدر در مراسم مذهبی شرکت می کرد. از نظر اخلاق و رفتار الگوی دیگر دانش آموزان بود. عمویش در مشهد سکونت داشت و در نوده مدرسه راهنمایی نبود بنابراین آصف به مشهد
رفت و در مدرسه ای نزدیک منزل عمویش ثبت نام نمود. در زمان تحصیل در مشهد به عضویت بسیج درآمد و علاوه بر تحصیل مشغول فعالیت در پایگاه مقاومت بسیج می کرد. او در مشهد هرروز شاهد تشییع پیکرهای پاک شهدای جنگ تحمیلی بود. اخلاص و اعتقاد او نسبت به حضرت امام خمینی (ره) ، فعالیت در بسیج و شهادت دوستانش، باعث شد تا او علاقه شدیدی به جبهه و جنگ پیدا کند اینچنین تصمیم گرفت تا از پایگاه بسیج به جبهه اعزام گردد.
آصف در 16 سالگی در سال 1362 بعد از آموزش نظامی از طریق بسیج به میدان جنگ شتافت.
در مدت حضور در جبهه فعالیت های زیادی انجام داد، فردی مقاوم، جدی و مخلص بود زیرا از همان کودکی طعم سختی های زندگی و محرومیت روستایی را با تمام وجود لمس کرده بود. از این رو از هیچ فعالیت و ماموریتی در جبهه خسته نمی شد.
دشتها و باتلاقهای هورالهویزه] و جزایر مجنون از او حکایت های فراموش نشدنی دارند، او در حین مبارزه با دشمنان بارها تا مرز شهادت پیش رفت اما هر بار با عزمی راسختر و حضوری عارفانه در ماموریتها داوطلب می شد.
سر انجام در راه دفاع از کیان کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی در مصاف با دشمن بعثی در ادامه عملیات خیبر در 5 اسفندماه 1362 به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
گرئه تفحص سپاه پیکر پاکش را سالها بعد کشف و به اسفراین منتقل کرد و با حضور پر فروغ مردم اسفراین بخصوص مردم مذهبی و با وفای نوده و روستاهای اطراف با شکوه تشییع و در مزار زادگاهش نوده به خاک سپرده شد.
وصیت نامه
خدایا ما برای انجام دادن وظیفه به اینجا آمدیم و پیروزی و شهادت را پیروزی می دانیم هر لحظه آماده شهادت هستیم خدایا! تو را شکر می کنم که راه شهادت را به راهیانت شناساندی، خدایا! از تو می خواهم در این آخرین لحظات عمر به من توفیق دهی که بهترین حماسه را در راهت انجام دهم و از وظیفه ای که به من واگذار نمودی بخوبی از عهده اش بر می آیم. [۱]
پانویس
- ↑ سایت یاران رضا