شهیداحمدرضا یعقوبی کجانی
| احمد رضا یعقوبی کجانی | |
|---|---|
![]() | |
| ملیت | |
| دین و مذهب | مسلمان، شیعه |
| تولد | 01/02/1346 |
| شهادت | 05/05/1367 |
| محل دفن | شمیرانات، امام زاده علی اکبر (ع) چیذر |
| جنگها | جنگ ایران و عراق |
| تحصیلات | سیکل |
| شغل | مکانیکی |
| خانواده | نام پدر:حاج فضل الله |
شهید احمد رضا یعقوبی کجانی
تاریخ تولد : 01/02/1346
تاریخ شهادت : 05/05/1367
محل شهادت : نامشخص
محل آرامگاه : تهران – شمیرانات – امام زاده علی اکبر (ع) چیذر
محتویات
زندگینامه
شهید احمدرضا یعقوبی کجانی فرزند حاج فضل الله، در تهر ان در محله قیطریه در تاريخ، 01/02/1346 متولد شد. وی تحصیلات خود را تا پایان دوره راهنمایی در مدرسه کسری ادامه داد و مدرک سیکل را گرفت. پس از دوره راهنمایی، وی در مکانیکی شرکت ناسیونال مشغول به کار شد و از طریق بسیج تصمیم گرفت که به جبهه برود، وی پس از گرفتن اجازه از پدرش به جبهه رفت و مدتی در غرب و جنوب بود و از همان زمانی که در جبهه بود به عنوان خدم ت سربازی حساب شد. وی در تاریخ، 05/05/1367 در عملیات مرصاد در اسلام آباد بر اثر اصابت تیر به قلبش به درجه رفیع شهادت نائل آمد. مزار این شهید بزرگوار در گلزار شهدای چیذر واقع شده است.
وصیت نامه
با سلام بر حضرت فاطمه (س) و با سلام به فرزند والا گوهرشان امام حسين (ع) سالار شهيدان، با سلام بر امام زمان (عج) و نايب بر حقش امام خمينى، و با درود فراوان بر تمامى شهدا. اى عزيزان، ممكن است وقتى كه اين نوشته ها را مى خوانيد من ديگر نباشم و روحم از جسم مادى خارج شده باشد چون براى شهيد مرگى وجود ندارد پس من نمرده ام اگر سعادت يارى كرد و به شرف شهادت نايل گشتم بدانيد كه به تكامل رسيده ام، كسانى كه با من خويشاوندى و دوستى دارند پس از شهادت من سرشان را بالا نگه دارند و از مرگ من سرافراز باشند، شما با رفتار صبورانه خود به دشمنان اسلام بفهمانيد كه در اراده شما هيچ خللي وارد نيامده است.
مادر، اگر من رفتم برادران ديگرم هستند و جاى مرا پر مى كنند ناراحت نباشيد وعده خداوند حق است، مى دانم اگر نوشته هايم را برايت بخوانند چشمهايت گريان مى شود اين از خصلت بشر است اما خداوند به خانواده اى كه فردى از ميانشان شهيد شود لطف مى كند و صبر عظيم عنايت مى فرمايد، مادرجان، مى انديشى كه پسرت را داماد نكردى اما بدان كه شهادت هزار مرتبه بهتر از داماد شدن است، شهادت تولدى است دوباره براى آغاز يك زندگى بهتر، اى كاش هزار جان داشتم و در راه اسلام فدا مى كردم شما نيز بدانيد كه راه سعادت شهادت است. [۱]
